Arhivă

Rețeta de weekend: creveți cu sos de merișoare

Postat de in Alimentatie sanatoasa, Annes Feinste – Dulceata ecologica pe 09 Octombrie, 2015 . 0 Comentariu(i).

Timp de preparare: cca 35 de minute

Ingrediente:

12 creveți mari sau 16 creveți mici

1 lămâie

sare

1 cățel de usturoi mare

160g dulceață de merișoare Bio Maintal

800 ml nectar coacăze negre

100 g coacăze roșii proaspete

amidon de cartofi

 

 

Curățați usturoiul șI tocați-l. Clătiți creveții rege și decorticați-i, cu excepția cozii. Faceți o tăietură de-a lungul spatelui, scoateți intestinele și clătiți-i din nou. Condimentați-i cu lămâie, sare și usturoi.

Pentru sos, pregătiți dulceață de merișoare Maintal și nectar de coacăze roșii pentru fierbere. Adăugați amidon de  cartofi, amestecat cu puțină apă rece (Atenție! Aveți nevoie doar de puțin!). Condimentați cu usturoi. Curățați coacăzele roșii și adăugați-le în sos. După fierbere, îndepărtați oala de pe aragaz. Prăjiți creveții rege, condimentați, pe ambele părți pentru aprox. 1 minut și serviți cu sos.  

Poftă bună!

Ultima Actualizare: 09 Octombrie, 2015

Produse Asociate:

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2017. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios