Arhivă

Profită de promoţiile Biosens şi detoxifică-ţi organismul pe perioada postului

Postat de in Promotii pe 16 Martie, 2011 . 0 Comentariu(i).

wellness_weekendPostul ca practică are o vechime de mii de ani în istorie. Atât religiile occidentale, cât şi cele orientale consideră postul perioada ideală pentru purificarea şi vindecarea spiritului. Medicii tuturor timpurilor au folosit perioada postului pentru vindecarea organismele bolnave.

Din ce în ce mai mulţi oameni suferă de probleme digestive sau obezitate. Cauzele principale sunt prea puţină mişcare sau o alimentaţie neechilibrată. Aceste cauze duc la somn neodihnitor, stări de oboseală, dureri de cap, probleme de circulaţie şi dezechilibre ale ph-ului.

Pentru a vă elibera de toxine şi a vă reface organismul, în timpul postului puteţi alege o cură pe bază de sucuri: se consumă doar sucuri de fructe şi legume, ceaiuri şi apă pe o perioadă determinată de timp. Beneficiul unui regim alimentar bazat pe sucuri sau diferenţa principală între un astfel de regim şi unul total (fără alimentaţie) constă în faptul că legumele şi fructele furnizează organismului vitaminele şi mineralele esenţiale necesare. De asemenea, regimurile bazate pe sucuri pot dezvolta o sensibilitate pentru alegerea alimentaţiei corespunzătoare şi contribuie la conştientizarea importanţei sănătăţii corporale şi mentale.

Până la data de 31 martie beneficiaţi în continuare de promoţia "Bio la uşa ta" la produse Biotta şi Lima.

Ultima Actualizare: 16 Martie, 2011

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios