Arhivă

Principiile nutriţionale ale Lima

Postat de in Alimentatie sanatoasa pe 20 Aprilie, 2011 . 0 Comentariu(i).

lablimaÎncă din anul 1957, produsele Lima au îndeplinit nu doar criteriile ecologice şi calitative, dar şi legile fundamentale ale nutriţiei.

Studii ştiinţifice au demonstrat faptul că dieta poate contribui la îmbunătăţirea sănătăţii noastre cu 25% şi poate preveni aşa-zisele boli de civilizaţie. Produsele alimentare de calitate premium combinate cu o dietă moderată şi un stil sănătos de a trăi sunt bazele unei vieţi armonioase. Produsele Lima sunt în aşa fel concepute încât să conserve bogăţiile naturale ale ingredientelor din care sunt produse.

Surse necesare de energie

Proteinele

Proteinele asigură amino-acizi esenţiali în cantitate mare („esenţaili” referindu-se la amino-acizii pe care organismul nu îi poate produce singur). Prin produsele Lima se favorizează combinaţia de cereale şi leguminoase, care asigură proteine de înaltă calitate în absenţa dezavantajelor date de proteinele animale (bogate în grăsimi saturate şi colesterol).

Grăsimile

Un amestec echilibrat de grăsimi în dietă este esenţial pentru starea noastră generală de sănătate. Lima acordă o mare importanţă în a asigura produselor un conţinut suficient de acizi graşi nestauraţi (polinesaturaţi: omega3 şi omega6) şi acizi graşi saturaţi şi colesterol în cantităţi cât mai mici.

Carhohidraţii

Cerealele sunt principalul furnizor de compuşi energetici care alimentează organimul uman. Produsele Lima sunt fabricate în principal din cereale integrale pentru a putea beneficia de toate calităţile alimentelor.

Componente destinate protecţiei organismului

Fibre şi substanţe vegetale denumite fitonutrienţi.

Regimurile bogate în fibre sunt foarte importante, în mod special pentru o bună transmitere intestinală, cu impact pozitiv asupra sănătăţii noastre generale. În principal, fibrele provin de la substanţele vegetale ale alimentelor nerafinate, din acest motiv produsele Lima fiind nerafinate sau doar parţial Lima_Poza de gruprafinate.

Elementele esenţiale de care organismul nostru are nevoie

Vitamine, minerale, oligoelemente, acizi graşi esenţiali şi amino-acizi esenţiali.

Toate acestea sunt elemente esenţiale care sunt indispensabile pentru nenumărate mecasnime fizice vitale, iar prezenţa lor este asigurată de o dietă diversificată, bogată în cereale, plante leguminoase, fructe şi legume.

După cum se poate observa, criteriile de calitate ecologică şi lipsa OMG-urilor nu sunt singurele luate în considerare când vine vorba despre dezvoltarea unui produs Lima.

Etica alimentară Lima poate fi rezumată la 4 puncte inseparabile care acoperă elementele principale a unei analize nutriţionale: proteine, grăsimi, carbohidraţi şi fibre.

Ultima Actualizare: 20 Aprilie, 2011

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios