Arhivă

Potasiul în sucurile din legume

Postat de in Biotta-Sucuri Ecologice pe 05 Iulie, 2016 . 0 Comentariu(i).

Corpul uman conține aproximativ 130 grame de potasiu. Potasiul mineral creează premisele necesare pentru ca informația să fie pompată de la celulă la celulă. Este un component vital în procesul de control al organelor noastre, inimă, sistem nervos, musculatură scheletică, tract digestiv și piele, permițându-le să își îndeplinească funcțiile. Potasiul este, de asemenea, implicat în reglarea echilibrului acido-alcalin. O îmbunătățire în reglarea nivelului de potasiu ajută la reducerea riscului de tensiune arterială crescută (2g de potasiu pe zi).

Atunci când transpirăm în timpul exercițiului fizic, oragnismul pierde fluide, minerale și electroliți, precum potasiu, magneziu și sodiu, care trebuie înlocuiți în vederea menținerii nivelurilor de performanță. Sucurile Biotta enumerate în tabel sunt ideale pentru a fi consumate înainte și după exercițiile fizice.

Deși potasiul nu este afectat de căldură, cantități semnificative sunt pierdute în timpul preparării produselor alimentare, ex. ca urmare a spălatului și gătitului. Acesta nu este cazul produselor Biotta, ale căror ingrediente sunt recoltate proaspete și prelucrate ușor.

Top 5 sucuri Biotta din legume bogate în potasiu

Suc Biotta

Potasiu în mg / 100ml

Cartofi

400

Breuss

388

Cocktail de legume

310

Țelină

291

Sfeclă roșie

291

 

Notă: Sucurile Biotta nu sunt destinate diagnosticării, tratării sau prevenirii unei afecţiuni. Noi nu suntem de profesie medici şi nici nu suntem în măsură să vă furnizăm sfaturi medicale. Vă recomandăm să consultaţi medicul pentru un regim specific nevoilor dumneavoastră.

 

Ultima Actualizare: 05 Iulie, 2016

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios