Arhivă

Participă la campania "Sănătatea TA, mai presus de toate!"

Postat de in Info pe 19 Aprilie, 2010 . 0 Comentariu(i).
Poster campanie.logo Biosens Organizaţia Studenţilor Farmacişti Cluj-Napoca organizează, în perioada 20 aprilie-30 aprilie, campania “Sănătatea TA, mai presus de toate!”. Mâine, 20 aprilie, se va desfăşura deschiderea oficială a campaniei în Cluj-Napoca, aceasta fiind organizată în incinta Casei de Cultură a Studenţilor, unde vor avea loc:
  • Testări de: Glicemie / % de grăsime din organism / Calcularea vârstei inimii / Măsurarea tensiunii arteriale
  • Servirea unui meniu sănătos şi nutritiv, ce va conţine: lapte de soia, cozonac, ceaiuri naturale, caşcaval de soia, fructe, legume, sucuri naturale, iaurturi.
  • Consilierea, interpretarea rezultatelor şi informarea participanţilor cu privire la o alimentaţie sănătoasă
  • Împărţirea unor flyere informative

În data de 22 aprilie va avea loc prezentarea unei conferinţe, în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu”, sub denumirea "Ce înseamnă să ai un stil de viaţă sănătos?", urmând ca în perioada 26-30 aprilie să fie realizat un program de informare pentru preşcolari, în cadrul unor grădiniţe din Cluj-Napoca şi din Oradea, în vederea pregătirii acestora pentru un stil de viaţă mai sănătos.

Pentru început, vă aşteptăm mâine, 20 aprilie, în incinta Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca pentru a vă testa sănătatea, a vă informa despre o alimentaţie sănătoasă, dar şi pentru a participa la degustarea unui meniu sănătos, din care nu poate lipsi sucul ecologic Biotta Vita7!

Evenimentele desfăşurate în cadrul acestei campanii au ca scop trezirea interesului asupra unei vieţi sănătoase, şi implicit asupra unei diete echilibrate, care poate aduce chiar şi succesul personal.
Ultima Actualizare: 19 Aprilie, 2010

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios