Arhivă

Oferă-le copiilor ce le este necesar pentru a reuşi!

Postat de in Alimentatie sanatoasa pe 28 Noiembrie, 2011 . 0 Comentariu(i).

morcoviSusţinerea unui examen sau a unui test poate fi una dintre cele mai obositoare experienţe pentru un copil (şi, implicit, pentru adult), dar există modalităţi prin care îi poţi ajuta – în afara studiului evident. Pentru a avea un somn odihnitor şi pentru a avea o bună activitate fizică, este foarte important ca dieta copiilor să le ofere acestora nutrienţii de care au nevoie. Aceşti nurienţi şi vitamine pot ajuta la îmbunătăţirea memoriei şi la stimularea funcţionării creierului.

O bună parte dintre aceste importante subsanţe nutritive se găsesc în sticlele cu sucuri pur organice marca Biotta. Antioxidanţii îmbunătăţesc fluxul de oxigen în organism şi creier. Antioxidanţi ca vitamina C, vitamina E şi beta caroten se găsesc în multe dintre sucurile Biotta, dar în special în sucul cu gust proaspăt de morcovi. Aşadar, oferă-i copilului tău un puternic impuls pentru creier şi întăreşte-i stima de sine oferindu-i substanţele nutritive care îl ajută să reuşească!

Notă: Sucurile Biotta nu au drept scop diagnosticarea, tratarea sau prevenirea unei afecţiuni. Noi nu suntem de profesie medici şi nici nu suntem în măsură să vă furnizăm sfaturi medicale. Vă recomandăm să vă consultaţi medicul pentru un regim dietetic specific nevoilor dumneavoastră.

Ultima Actualizare: 28 Noiembrie, 2011

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios