Arhivă

Kamut, strămoşul grâului dur, remarcabil prin valoarea sa nutriţională

Postat de in Lima-produse alimentare ecologice pe 28 Iunie, 2010 . 0 Comentariu(i).

Analiza nutriţională completă a grâului kamut dezvăluie un conţinut mai mare de energie decât în cazul altor tipuri de grâu. Kamut conţine de la 20 până la 40% mai multe proteine suplimentare şi un nivel cu până la 65% mai mare de aminoacizi, lipide, vitamine şi minerale. Grâul kamut este recunoscut, de asemenea, pentru conţinutul excepţional de seleniu.

Kamut este remarcabil pentru :

Nemodificarea genetică de-a lungul timpului Aroma plăcută Importantele calităţi hipoalergenice Digestibilitate [gallery link="file" columns="2"]

Lima - Paste 100% Kamut

Ultima Actualizare: 28 Iunie, 2010

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2017. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios