Arhivă

Interviu cu Alexandra Stancu, Brand Manager Dr. Ogheria

Postat de in Interviu Biosens pe 18 Ianuarie, 2010 . 1 Comentariu(i).

Logo Dr Ogheria CMYK 300 DPI Medium

1. Modelul Dr.Ogheria este unul original sau reprezinta un model inspirat dupa modelul dm-drogerie? Atat conceptul cat si identitatea Dr.Ogheria sunt initiative originale MECRO SYSTEM SRL si nu reprezinta copii ale unor modele existente. Dr.Ogheria reprezinta un wellness&bio shop care ofera spre vanzare consumatorilor produse cosmetice si de ingrijrire certificate organic, suplimente naturale si QLARIVIA, apa cu continut diminuat in deuteriu cu proprietati terapeutice.

2. Ce produse se gasesc la magazinul Dr.Ogheria si nu se gasesc in alte magazine?

De la magazinul Dr.Ogheria poate fi achizitionata Apa imaculată Qlarivia cu un conţinut redus de deuteriu. Deuteriul este unul din izotopii hidrogenului si este gasit in proportie de 150 de parti la milion in toata apa.Continutul scazut de deuteriu din Qlarivia ii da proprietati terapeutice la nivel celular si de ADN. Tot la magazinul Dr.Ogheria mai pot fi gasite Gama de produse cosmetice certificate organic SOPHYTO, Gama de produse cosmetice certificate organic ORGANIC APOTEKE, Gama de produse cosmetice certificate organic PERFECT ORGANICS si Gama de produse cosmetice certificate organic TREVARNO. 3. Cum ati ales marcile pe care le comercializati pe Dr.Ogheria? Avand in vedere conceptul de wellness&bio shop, am dorit sa oferim in cadrul magazinului Dr.Ogheria produse cosmetice, tratamente de intretinere si produse de ingrijire pentru casa compuse din ingrediente bio, certificate organic si extrase din surse vegetale, care sa le ofere clientilor  posibiliatea de a alege un stil de viata sanatos, fara riscul de a-si pune in pericol organismul. Marcile exclusiv distribuite in Dr.Ogheria: Sophyto, Organic Apoteke, Perfect Organics si Trevarno au fost selectate dintre cele mai apreciate brand-uri bio ce comercializeaza produse de infrumusetare certificate organic pe piata internationala.

4. E greu sa gasesti in Romania produse cosmetice si de ingrijire bio? In ultimii ani, piata romaneasca a manifestat o expansiune a comertului bio, aspect satisfacator, tinand cont ca acesta dezvoltare nu face decat sa ofere populatiei produse de ingrijire si intretinere care sa le conserve sanatatea si mediul pe o perioada lunga de timp. Cu toate acestea, educatia consumatorului pe acest segment este inca la inceput, existand inca numeroase subiecte tabu care graviteaza in jurul notiunii “eco”. Alternativa o reprezinta informarea corespunzatoare  cu privire la metodele prin care reusim sa diferentiem un produs clasic, cu potential nociv, de unul certificat organic. 5. Care este cel mai important motiv care ar trebui sa ne convinga sa folosim doar creme ecologice? Nu este suficient sa fim vigilenti in privinta alimentelor pe care le consumam. Conservantii chimici, aromele si parfumurile artificiale, derivate din substante industriale, sunt continute si de majoritatea produselor de ingrijire personala , ducand in timp la aparitia diferitelor tulburari de sanatate. Pielea, cel mai extins organ uman, absoarbe majoritatea substantelor pe care le aplicam in fiecare zi cu falsul scop de a ne infrumuseta si revigora. Astfel, ingredientele toxice continute de cosmeticele clasice ajung direct in sange prin intermediul vaselor limfatice si sunt raspandite organelor vitale din intreg organismul, ducand in timp la aparitia diferitelor reactii alergice sau boli dermatologice. Alternativa o reprezinta cosmeticele organice, produse ce contin peste 90% ingrediente naturale nemodificate genetic si certificate ecologic. Acestea au aparut tocmai pentru a oferi consumatorilor o gama extinsa de produse destinate utilizarii zilnice care sa nu ameninte echilibrul vital al organismului sau al mediului. Produsele cosmetice organice de ingrijire si infrumusetare contin vitamine, nutrienti si antioxidanti, intarind sistemul imunitar si ajutandu-l sa lupte impotriva efectelor nocive ale poluarii. De asemenea, s-a evidentiat ca organismul tolereaza foarte bine ingredientele organice, de aceea cosmeticele eco sunt foarte potrivite persoanelor cu pielea sensibila.

Date contact:

www.drogheria.ro

e-mail: office@drogheria.ro Calea Dorobanti 111-135, Sector 1, Bucuresti

Ultima Actualizare: 18 Ianuarie, 2010

1 Comentariu(i)

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios