Arhivă

Interviu Biosens

Postat de in Interviu Biosens pe 07 Martie, 2011 .

Atelierul Lois, deschis acum un an in Suceava de catre Mima Sorocean, ofera sapunuri deosebite de cele intalnite in mod obisnuit in comert, felicitari aromate pentru ocazii speciale si diferite obiecte de decor.

Ceea ce ne-a atras atentia la acest atelier sunt sapunurile! De ce? Sapunurile create la atelierul Lois sunt naturale, contin doar ingrediente vegetale si, foarte important, sunt fabricate manual!

1. Cum a pornit povestea fabricarii de sapunuri 100% naturale si 100% handmade?

Acum cativa ani am cunoscut-o in Vancouver pe Beata Kacy, o poloneza care oferea in studioul sau cursuri de fabricare manuala a sapunului si a cremelor...

1. Modelul Dr.Ogheria este unul original sau reprezinta un model inspirat dupa modelul dm-drogerie? Atat conceptul cat si identitatea Dr.Ogheria sunt initiative originale MECRO SYSTEM SRL si nu reprezinta copii ale unor modele existente. Dr.Ogheria reprezinta un wellness&bio shop care ofera spre vanzare consumatorilor produse cosmetice si de ingrijrire certificate organic, suplimente naturale si QLARIVIA, apa cu continut diminuat in deuteriu cu proprietati terapeutice.

2. Ce produse se gasesc la magazinul Dr.Ogheria si nu se gasesc in alte magazine?

De la magazinul Dr.Ogheria poate fi achizitionata Apa imaculată Qlarivia cu un...

Via Naturalia este primul si momentan singurul magazin cu produse ecologice din Iasi, deschis in luna mai a anului 2009.

1. Cum a pornit ideea unui business eco la nivelul orasului Iasi? N-as putea spune ca in ideile noastre s-a regasit cuvantul business. La inceput a fost dorinta si apoi nevoia noastra  a mea si a sotului meu de a a consuma produse sanatoase. Ne-am gadit in primul rand la copilul nostru, apoi la noi, la parinti, la prieteni si cunostinte. Pe masura ce discutam si cu alte persoane ne-am dat seama ca exista destul de multi oameni in Iasi care ne impartasesc ideile. Totul bine si frumos, dar de unde sa luam aceste...

Leacul este primul magazin din Bucuresti specializat in comercializarea exclusiva a produselor Bio.  De ce Leacul? "Pentru ca insusi Creatorul ne-a spus: „Sa va fie hrana leac”. Plecand de la acest indemn, am considerat ca fiecare om are dreptul de a putea alege sa traiasca in armonie cu natura, atat prin alimentatie, cat si prin protejarea mediului. Astfel, menirea Leacul este de a aduce produse pure, proaspete, cultivate pe terenuri nealterate cu substante chimice, pentru aceia dintre noi care traiesc in orase si simt din ce in ce mai mult efectele negative ale poluarii.", a precizat managerul general, Ionut Teglas.

1. De 2 ani,...

Postat de in Interviu Biosens pe 20 Noiembrie, 2009 .

Biogood este primul lant romanesc de magazine care pune la dispozitia consumatorilor produse ecologice certificate internaţional, fondat de trei antreprenori romani, cu o investitie de 800.000 EUR. Primele doua magazine deschise in Bucuresti sunt situate in zona Dorobanti si in Complexul Feeria. Proprietarii isi propun ca pana la sfarsitul lui 2010, lantul de retail sa aiba 5 magazine deschise si in zonele centrale din Timisoara, Cluj si Brasov.

1. Biogood este cel mai mare magazin specializat pe produse bio din Bucuresti. Ce produse pot fi gasite aici? La BioGood avem peste 700 de produse si ne-am propus ca pana in 2010 sa...

Magazinul Pukka Food a fost al doilea magazin specializat pe produse eco din Bucuresti, deschis  in 2008 de doua prietene, Ileana Muntean si Bogdana Ghinescu.

1. Care a fost ideea de la care a pornit acest business? Am pornit aceasta afacere de pe pozitia de consumatori de produse bio - cred ca pe piata existau acum 3 ani atitea produse bio cit sa le poti numara pe degetele de la miini.  Am devenit constiente de amploarea pe care o luase deja trendul bio in alte tari si ne-am spus ca, probabil ca si noi, mai exista multi alti potentiali cautatori si consumatori de produse bio in Romania. Am fost printre pionieri. Dupa ce am deschis...


© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios