Arhivă

Info

La final de mai, partenerul nostru de afaceri din Austria, Höllinger GmbH, ne-a vizitat la sediul din Suceava. Reprezentantul Höllinger în Suceava a fost Michael Schneider, director de vânzări. Vizita a fost una de succes, astfel încât s-a hotărât continuarea colaborării, în regim de exclusivitate. 

Höllinger GmbH este partener Biosens din ianuarie 2010, sucurile fiind prezente pe piața românească în lanțuri de magazine precum dm drogerie markt, Billa sau Mega Image.

Îi mulțumim partenerului nostru de afaceri de lungă durată, companiei Höllinger, pentru vizită!

Echipa Biosens împreună cu Michael Schneider,...

Postat de in Info pe 31 Martie, 2016 .

Mai multe campanii de curatenie au fost implementate in Europa in ultimii ani pentru a rezolva problema litteringului.

Ziua Europeana a Curateniei, "Let’s Clean Up Europe 2016", aflata la a III-a editie, intentioneaza sa aduca aceste initiative impreuna pentru a avea un eveniment de indepartare a litteringului la nivel european, eveniment ce are loc in aceeasi zi/ perioada peste tot continentul, implicand un numar cat mai mare de persoane.

Ziua Europeana a Curateniei 2016 va avea loc in perioada 06-08 mai, cu posibilitate de extindere in perioada 01-15 mai, in functie de agenda voluntarilor implicati.

Ce trebuie sa faceti?

Postat de in Info pe 16 Octombrie, 2015 .

 

Traducere:

Agricultorii eco sunt protectorii pământului. Pentru ei, fertilitatea solului este ingredientul cheie în obținerea de alimente bogate din punct de vedere nutrițional. Nu utilizează chimicale care afectează calitatea solului. În schimb, lucrează cu natura pentru a crea și a întreține sănătatea solului și fertilitatea.

Agricultorii eco sunt paznicii biodiversității. Biodiversitatea este reprezentată de varietatea formelor de viață întâlnite pe pământ. Arealele de culturi ecologice găzduiesc cu aproximativ 30% mai multe specii decât culturile convenționale.

Agricultorii eco sunt apărătorii...

Postat de in Biotta-Sucuri Ecologice, Info pe 08 Octombrie, 2015 .

Lactofermentarea este o metodă tradițională de conservare a alimentelor, după cum este obținută tipica varză murată nemțească sau diferitele feluri de lapte acru și produse din soia. Pe parcursul procesului de fermentare, o parte din zaharurile naturale sunt descompuse de bacteriile acide lactice naturale în acid lactic. În timpul acestei conversii a zaharurilor în acid lactic, pH-ul alimentelor este redus și durata acestora de conservare crește semnificativ.

Pentru producerea sucului de legume lactofermentat, sunt adăugate în sucul de legume culturi lactice selecționate și speciale. Temperatura și timpul trebuie să...

Administrația americană pentru Alimente și Medicamente (Food and Drug Administration) a confirmat în cele din urmă: carnea de pui vândută în Statele Unite conține arsenic. Acest produs chimic toxic, cauzator de cancer - și care în doze mari ne poate omorî - este adăugat la hrana puilor în mod intenționat, pentru ca puii din comerț să aibă aspect de pui bine crescuți, grăsuți și cu o culoare a cărnii sănătoasă. Șocant, acesta este cazul pentru mai mult de 70% din totalul puilor din Statele Unite!

Administrația americană pentru Alimente și Medicamente a solicitat Pfizer să întrerupă producția  medicamentului...

Care este diferența dintre un produs ecologic și un produs convențional?

În primul rând, produsul ecologic, față de cel convențional, nu este stropit cu pesticide. Un produs ecologic este crescut în concordanță cu legile naturii, fără tratamente chimice, fără adaosuri chimice și, în plus, nu provine din semințe modificate genetic.

S-a demonstrat faptul că pesticidele cu care este stropit produsul convențional sunt toxice pentru organismul uman. Astfel, pot apărea diverse afecțiuni grave, cum ar fi cancer, diabet, boli de inimă, hipertensiune.

Deși produsele ecologice sunt o alegere mai bună pentru noi,...

Cand s-a saturat de platile ipotecare, Simon Dale a decis sa rezolve aceasta problema prin forte proprii. Inarmat doar cu o dalta, o drujba si un ciocan, Simon s-a mutat impreuna cu familia intr-o zona deluroasa a orasului Wales si a inceput lucrarile.

Rezultatul muncii lor este o frumoasa casa eco, desprinsa parca din povestea Hobbitul a lui J.R.R Tolkien. Lucrarile pentru construirea casei au durat patru luni si au costat aproximativ 3000 de lire.

Simon, tanarul de 32 de ani, neavand experienta in tamplarie sau arhitectura a creat pentru familia sa o casa ecologica folosind scanduri de lemn pentru podele, pamant si bucati de...


© Biosens 2017. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios