Arhivă

Infectie urinara cu E.coli tratata cu suc de merisor

Postat de in Infectii urinare/suc de merisor pe 07 Mai, 2009 . 47 Comentariu(i).

24

Imi amintesc cat de neplacut a sunat rezultatul testului de urocultura , cu atat mai mult cu cat organismul meu trecuse printr-o operatie destul de dificila si cu atat mai mult cu cat de-abia terminasem un tratament antibiotic tot pentru o infectie urinara cu o alta bacterie. Poate , altii, nu s-ar fi ingrijorat pentru o simpla infectie, dar este bine de stiut ca infectiile urinare repetate netratate corespunzator pot recidiva intr-un mod mult mai agresiv si complicatii pe tot aparatul excretor. Ma stiam o persoana cu recidive si sechele pe rinichi inca din copilarie , iar acest coli pentru mine suna urat, pentru ca este un microb care se distruge foarte greu, dar in nici un caz nu mai vroiam antibiotic. Clar medicina alternativa, iar la E.Coli , doar merisorul poate curata eficient caile urinare si in acelasi timp fortand microbul sa nu adere din nou pe peretele uretrei. In magazinele cu profil naturist sunt multe produse care au la baza substante active extracte din merisor, dar toate prelucrate tehnologic, deci calitate si concentratie slaba. Eu am ales sucul de merisor de la Biotta pentru ca era produsul care pastra substantele active in forma pura. Mi-a placut foarte mult gustul , asa incat ajunsesem sa beau cate o sticla de suc in fiecare zi, aproximativ o saptamana. Am repetat analizele dupa o perioada si sunt foarte bucuroasa ca am fost inspirata sa aleg aceasta metoda ideala de a combate microbul respectiv.

Alina Tanasache

Msd. Ing Protectia Mediului

Specialist Medicina Naturista

Greenfield Srl Bacau

str. Mihai Viteazu nr.1

Tel: 0740 090 473

alinatanasache@yahoo.com

merisor1

Merişoarele (coacăze roşii de pădure) de munte pot avea efecte pozitive asupra activităţii vezicii urinare.

Biotta produce suc de merişoare coapte pe cale naturală şi culese din zone unde cresc spontan (necultivat) în Scandinavia şi ţările din Europa Centrala. Sucul de coacăze roşii de munte este recunoscut ca bogat în proantocianide naturale.

Pentru că sucul de merişoare e foarte acru în stare naturala, sucul Biotta de merişoare conţine şi ceai de frunze de mesteacăn şi concentrat de agave (17 %). Sucul de merişoare Biotta a fost dezvoltat în colaborare cu “Centrul pentru cercetarea vezicii urinare” la spitalul cantonal din Frauenfeld, Elvetia.

Sucul Biotta de merişoare poate avea efecte pozitive asupra vezicii urinare. Pentru 40% dintre femei şi pentru mulţi bărbaţi acesta poate fi un motiv foarte bun pentru a consuma regulat acest suc.

Ultima Actualizare: 07 Mai, 2009

47 Comentariu(i)

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios