Arhivă

Eşti cu adevărat ceea ce mănânci?

Postat de in Biotta-Sucuri Ecologice pe 15 Iunie, 2009 . 0 Comentariu(i).

5400001_karottensaft-bio_chConsumul de suc de morcovi îţi poate oferi multe beneficii printre care scăderea nivelului de zahăr din sânge, reducerea riscului de boli de inimă şi accidente vasculare cerebrale, scăderea nivelului de colesterol, atenuarea inflamaţiilor şi îmbunătăţirea vederii. Dar, potrivit unei vechi zicale, „Eşti ceea ce mănânci”, ar putea consumul prea mare de suc de morcovi să dea o culoare uşor portocalie pielii?

Răspunsul este simplu: DA. Consumat o perioadă de timp îndelungată, sucul de morcovi poate da o culoare uşor portocalie pielii. Când pielea îşi schimbă culoarea îngălbenindu-se, acest lucru nu este rezultatul sucului de morcov în sine, ci este rezultatul abundenţei de materiale care au supraîncărcat ficatul şi se elimină cu ajutorul consumului de suc de morcov.

Când pielea se colorează puţin portocaliu este de fapt un semn bun al faptului că sistemul organismului se curăţă. Pe măsură ce continuaţi să beţi sucul, iar sistemul este bine curăţat, culoarea pielii va reveni la normal.* Deşi îngălbenirea pielii în urma unui consum prea mare de suc de morcovi este rareori gravă şi va dispărea în câteva zile, continuarea consumului prea mare de suc de morcovi poate provoca probleme medicale.**

Sucul de morcov ecologic este unul dintre cele mai bune alimente preparate de natură pentru tine. Este o excelentă sursă de provitamina A, vitaminele B, C, D, E, K, B1 şi B6. Morcovii sunt de asemenea bogaţi în Carotina ß, potasiu, calciu, magneziu, fosfor şi sodiu organic.*

*www.juicing-for-health.com/carrot-nutrition.html ** Extract din "The Times" - Times 15 February 1974

Ultima Actualizare: 15 Iunie, 2009

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2017. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios