Arhivă

Dragă Frumusețe

Postat de in Biotta-Sucuri Ecologice pe 13 Octombrie, 2014 . 0 Comentariu(i).

Caracteristicile rodiei:

Rodia este bogată în antioxidanți vitali pentru conservarea și funcționarea celulelor. Sucul ecologic de rodie Biotta conține extract de rodii, ceai alb, concentrat de agave, piure de pere și suc de aronia. Sucul de rodie bio Biotta este prima băutură elvețiană din rodie certificată ecologic.

 

Rodia este cunoscută pentru numeroasele efecte benefice pe care le are asupra sănătății - conține antioxidanți, potasiu, precum și pro-vitamina A (caroten), vitaminele B1, B2 și C, calciu, magneziu, fosfor și fier. Antioxidanții protejează celulele împotriva radicalilor liberi și au o influență benefică asupra refacerii celulare. Acesta este motivul pentru care atât femeile, cât și bărbații, apreciază atât de mult rodia!

 

Extractul de rodie bio Biotta stimulează frumusețea interioară 

Rodia – recunoscută ca ”fructul iubirii”, acest mic secret al Afroditei – este bogată în substanțe vegetale secundare, antioxidanți care formează un veritabil elixir al vieții. Așadar, nu este o întâmplare faptul că, în mitologia greacă rodia era simbolul imortalității. Rodia conţine o concentraţie de antioxidanţi mai mare decât orice alt suc de fructe, ceai sau vin roşu.

 

Beneficiile extractului de rodie Biotta

  • Băutură destinată consumului conținând 27,50% extract de rodie, îmbunătățită cu ceai alb, concentrat de agave, piure de pere și suc de aronia
  • Ingrediente ecologice atent selectate
  • Acțiune benefică asupra organismului
  • Fără adaosuri sintetice, cum ar fi arome, stabilizatori etc.
  • Fără adaos de zahăr
  • Calitate garantată de Biotta
  • Certificare bio
Ultima Actualizare: 14 Octombrie, 2014

Produse Asociate:

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios