Arhivă

Detoxifierea de primăvară. Cu sucuri!

Postat de in Alimentatie sanatoasa pe 10 Mai, 2013 . 2 Comentariu(i).
WW_Visual_Flaschen_Produkte

Tania Budi: "Cura detox Săptămâna Wellness Biotta este exact ce trebuie acum, la sfârșitul iernii. Chiar este o soluție viabilă pentru împrospătarea organismului, a pielii și în special a tenului!!"

Ca în fiecare an, Biotta te ajută să îți refaci organismul după perioada încărcată de Paște: pachetul de detoxifiere Săptămâna Wellness de la Biotta vă va face să vă simţiţi vioi şi în formă, în timp ce organismul se reface. Sucurile din fructe şi legume pur ecologice asigură energia necesară pe tot parcursul curei de detoxifiere şi, în acelaţi timp, ajută organismul să se purifice.

Ţinută în perioada de primăvară, cura de detoxifiere este o modalitate de a ne tonifia organismul, de a aplica sistemului intern „curăţenia de primăvară” pentru a scăpa de toxinele depuse, dar şi de a ne pune în formă şi de a ne pregăti pentru sezonul balnear.

Cura de detoxifiere Săptămâna Wellness Biotta nu se adresează persoanelor care vor să slăbească. Această cură este pentru toate persoanele care doresc să se protejeze împotriva obezităţii, a diabetului zaharat, a bolilor de inimă, a cancerului şi a altor astfel de capcane ale sănătăţii; este pentru toate persoanele care îşi doresc să fie frumoase.

Notă: Dacă suferiţi de diabet, tensiune, tulburări cardiace sau vasculare sau alte tulburări de sănătate, vă sfătuim să nu urmaţi programul Săptămâna Wellness Biotta decât sub îndrumare medicală. Programul SWB nu este recomandat în timpul gravidităţii sau alăptării.

Ultima Actualizare: 10 Mai, 2013

2 Comentariu(i)

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios