Arhivă

Detoxifiere după ospăţul din zilele de Paşte

Postat de in Alimentatie sanatoasa pe 27 Aprilie, 2011 . 0 Comentariu(i).

„Cum a fost de Paşte?”

„A fost frumos. S-a reunit întreaga familie şi am mâncat o mulţime!”

Îţi sună familiar răspunsul acesta?

După un weekend prelungit de sărbătoare: mâncat excesiv, consum excesiv de alcool, lipsă de somn sau odihnă exagerată; este timpul să te asiguri că organismul tău nu are parte în continuare de propriile sale zile de sărbătoare!

Cu toate preparatele delicioase pregătite pentru masa de Paşte, există mari şanse să fi depăşit consumul de grăsimi, sare şi toxine cu care ne-am obişnuit organismul.

Creşterea bruscă de produse alimentare sărate poate determina retenţia de fluide şi balonarea. Aşadar, dacă te întrebi de ce te simţi astăzi umflată, există şanse mari ca în sistemul tău să fie mai multă sare decât de obicei.

Nutriţioniştii sunt de părere că, pentru ca sistemul regenerativ al organismului să funcţioneze corect, este necesară eliminarea toxinelor, adică o perioadă de câteva zile de detoxifiere.

Detoxifierea ajută la purificarea organismului şi la refacerea vitaminelor şi mineralelor esenţiale.

[gallery link="file" columns="2"]

Noi îţi recomandăm cura de detoxifiere Săptămâna Wellness Biotta, o cură de detoxifiere bazată pe sucuri 100% ecologice, din fructe şi legume.

Săptămâna Wellness Biotta este un pachet compact şi natural de purificare, dezvoltat în colaborare cu dieteticieni calificaţi. Combinaţia optimă dintre sucurile de fructe şi legume bio asigură alimentarea oraganismului cu vitamine, minerale şi nutrienţi esenţiali de-a lungul curei de detoxifiere. Având o experienţă de peste 10 ani, Săptămâna Wellness Biotta vă va face să vă simţiţi vioi şi în formă, în timp ce organismul se reface. Sucurile din fructe şi legume pur ecologice asigură energia necesară pe tot parcursul curei de detoxifiere şi, în acelaţi timp, ajută organismul să se purifice. Astfel, Săptămâna Wellness Biotta poate fi recomandată tuturor adulţilor sănătoşi. Săptămâna Wellness Biotta este alcătuită dintr-o zi pregătitoare, 5 zile cu sucuri şi o zi de refacere.

Pachetul conţine o broşură cu informaţii detaliate pentru a asigura desfăşurarea cu succes a săptămânii wellness. De asemenea, conţine şi toată informaţia necesară despre cura de detoxifiere cu sucurile Biotta.

Pachetul Săptămâna Wellness Biotta poate fi achiziţionat din magazinele partenere Biosens.

Ultima Actualizare: 27 Aprilie, 2011

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios