Arhivă

Deliciu la final de vară: Sorbet de merișoare

Postat de in Biotta-Sucuri Ecologice, Retete ecologice pe 12 Septembrie, 2016 . 0 Comentariu(i).

Ingrediente

(pentru 6 persoane)

500 ml Suc Biotta de merișoare

500 ml apă

50 g sirop de agave

1 băț de scorțișoară, aprox. 3 cm

cuișoare

1 anason stea

coaja rasă și sucul de la o portocală ecologică

Mod de preparare

(foarte ușor)

Puneți apa, siropul de agave și condimentele într-un vas și lăsați să fiarbă. Amestecați ușor timp de 10 minute pentru a permite aromelor să se absoarbă în lichid. Scoateți condimentele și lăsați la răcit.

Adăugați coaja rasă și sucul de la portocală și amestecați totul cu sucul de merișoare. Turnați compoziția într-un vas plat și băgați la frigider. Amestecați la fiecare 2 ore cu o lingură de lemn până când sorbetul este înghețat. Umpleți paharele în care serviți și serviți imediat, decorate cu o felie de portocală.

Ultima Actualizare: 12 Septembrie, 2016

Produse Asociate:

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2017. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios