Arhivă

Daţi aromă mâncărurilor cu oţetul balsamic de Modena (minim 5 ani vechime)

Postat de in Lima-produse alimentare ecologice pe 03 Mai, 2010 . 0 Comentariu(i).

Otet balsamicOţetul balsamic ecologic Lima, ţinut în butoaie de stejar pe parcursul a cel puţin 5 ani (3 ani pentru majoritatea celorlalte oţeturi), combină atât de bine gustul acid cu cel slab încât poate fi consumat direct cu lingura. Secretul? Este făcut din struguri din regiunea Modena a Italiei unde este produs singurul oţet balsamic autentic. Culoarea neagră şi gustul bogat se datorează lungului proces de maturare. Datorită fermentării naturale nu se folosesc agenţi de culoare, îndulcitori sau alţi aditivi, cum ar fi caramelul. Oţetul balsamic Lima poate fi păstrat în sticlă de la 20 la 30 de ani, fără să îşi piardă calităţile, ci chiar dimpotrivă. Oţetul balsamic dă gust principalelor feluri de mâncare, legumelor crude sau gătite, sosurilor, salatelor şi fructelor.

Ultima Actualizare: 03 Mai, 2010

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2017. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios