Arhivă

Cura detox Săptămâna Wellness Biotta

Îți dorești să începi primăvara cu vitalitate, energie și putere de muncă din plin? Există un secret prin care îți poti reface organismul, evitând astenia, senzația de oboseală și lipsa de concentrare specifice trecerii către sezonul de primăvară.

 

Săptămâna Wellness Biotta este un pachet compact şi natural de purificare, dezvoltat în colaborare cu dieteticieni calificaţi. Combinaţia optimă dintre sucurile de fructe şi legume ecologice asigură alimentarea oraganismului cu vitamine, minerale şi nutrienţi esenţiali de-a lungul întregii săptămâni de refacere.

Săptămâna Wellness Biotta este, de mai...

Acum ceva timp, am primit de la o prietena, care ma stie ca sunt in permanenta cautare de subiecte si produse de “health & beauty”, o cutie cu multe sticle de sucuri naturale de la Biotta. Am deschis cutia in prezenta altor cateva prietene si evident, ne-am uitat la fiecare produs in parte: 2 sticle de Vita 7 (suc preparat din 7 sucuri biologice proaspete si alte ingrediente organice: suc de portocale, suc de morcovi, piure de banane, suc de mere, suc de ananas, whey, suc de struguri, catina alba, suc de sfecla rosie si suc de lamaie), o sticla Digest (din prune si smochine), una cu suc de rosii si alta cu un cocktail de legume, 3...

"Din 2002 de cand am aflat de diabet m-am casatorit,am facut un  copil,am deschis un bar si o agentie de casting,am facut un serial tv,5 filme si 2 emisiuni,nu mai fumez,nu mai beau alcool decat foarte rar si...mananc inca foarte multe dulciuri!"

Cura de dezintoxicare 23 January 2010

Am inceput acum 2 zile un regim de dezintoxicare..e prima oara in viata cand incerc asa ceva:)E mai mult o curiozitate!Timp de 5 zile nu mananci nimic,bei doar niste sucuri din fructe si legume si ceaiuri si manaci niste semnite de in...De 2 nopti am inceput sa fac hipo,probabil din lipsa de hidrati cu absorbtie lenta...Am redus bazala de la 20 cat era in...


© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios