Arhivă

Cum îşi conservă sucurile Biotta vitaminele?

Postat de in Biotta-Sucuri Ecologice pe 17 August, 2010 . 0 Comentariu(i).

 

prüfen2 Kopie

Poate vă întrebaţi cum se poate ca sucurile Biotta, care au o perioadă de valabilitate de 2 ani, să conserve vitaminele şi nutrienţii din fiecare sticlă. Ei bine nu, nu este vorba de noroc. Este vorba despre un proces foarte complicat, proces ce a fost perfecţionat pentru a crea cele mai bune produse disponibile pe piaţă.

Cu cât procesul de pasteurizare este mai mare şi cu cât temperatura este mai ridicată, cu atât mai accentuată este distrugerea vitaminelor din orice produs. Biotta foloseşte o metodă uşoară de pasteurizare, care contribuie la  conservarea celei mai mari cantităţi posibile de nutrienţi vitali. Sucul este încălzit rapid şi apoi imediat răcit. Procesul de producţie continuă în cât mai puţine etape posibil.

Oxigenul este exclus pe cât de mult posibil, împiedicând oxidarea şi rezultatul pierderii de vitamine. Se utilizează ambalaje 100% de sticlă, închise ermetic. Sticla oferă cea mai bună protecţie produsului şi nu permite elementelor externe nedorite (cum ar fi oxigenul) să interacţioneze cu produsul, rezultând cea mai bună retenţie a vitaminelor. Razele UV (influenţa luminii) pot distruge vitaminele, de aceea produsele Biotta sunt ambalate în cutii de carton pentru depozitare şi transport.

Aşadar, cumpăraţi astăzi o sticlă de suc Biotta şi vă veţi putea bucura de aceeaşi valoare nutriţională şi în vara anului 2012!

Ultima Actualizare: 17 August, 2010

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios