Arhivă

Crezi că e prea devreme ca să te gândeşti la osteoporoză? Mai gândeşte-te o dată...

Postat de in Biotta-Sucuri Ecologice pe 06 Septembrie, 2010 . 0 Comentariu(i).

biotta3dyStatisticile arată faptul că femeile se confruntă cu un risc mai ridicat de deces ca urmare a osteoporozei decât ca urmare a cancerului la sân... Acest lucru se întâmplă din cauza neglijenţei femeilor în a preveni osteoporoza (boală ce provoacă deteriorarea oaselor),  chiar din primele etape de viaţă.

Nu este niciodată prea devreme pentru a ne gândi la metode de prevenire a osteoporozei. Potrivit HealingDaily.com: „Vrei să ştii cum poţi preveni osteoporoza? Mănâncă legume! Legumele ajută la protejarea oaselor şi sprijină lupta împotriva osteoporozei, a fragilităţii oaselor. Consumul de sucuri este un mod excelent de a face ca legumele să fie parte din dieta ta zilnică.”

Una dintre cele mai uşoare metode de a începe prevenirea timpurie a osteoporozei este includerea sucurilor ecologice din legume în dieta ta zilnică. Cu sucurile 100% ecologice Biotta vei vedea că sănătatea ta este preocuparea noastră de top şi prioritatea noastră.

Biotta oferă următoarele sucuri din legume:

-         sfeclă roşie

-         morcovi

-         cartofi

-         ţelină

-         varză

-         roşii

Notă: Sucurile Biotta nu au drept scop diagnosticarea, tratarea sau prevenirea unei afecţiuni. Noi nu suntem de profesie medici şi nici nu suntem în măsură să vă furnizăm sfaturi medicale. Vă recomandăm să vă consultaţi medicul pentru un regim dietetic specific nevoilor dumneavoastră.

Ultima Actualizare: 06 Septembrie, 2010

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios