Arhivă

Concursuri Biosens

Îți dorești să începi primăvara cu vitalitate, energie și putere de muncă din plin? Există un secret prin care îți poti reface organismul, evitând astenia, senzația de oboseală și lipsa de concentrare specifice trecerii către sezonul de primăvară.

 

Săptămâna Wellness Biotta este un pachet compact şi natural de purificare, dezvoltat în colaborare cu dieteticieni calificaţi. Combinaţia optimă dintre sucurile de fructe şi legume ecologice asigură alimentarea oraganismului cu vitamine, minerale şi nutrienţi esenţiali de-a lungul întregii săptămâni de refacere.

Săptămâna Wellness Biotta este, de mai...

Postat de in Concursuri Biosens pe 29 Iulie, 2014 .

Se poartă culoarea, se poartă natura, se poartă…viața!

De curând ne-am împrospătat imaginea site-ului, iar cu noul website (şi, implicit, cu noul logo) ne-am dorit să fii tu mai aproape de noi. Ne-am dorit să îţi insuflăm şi ţie, vizitatorul nostru, spiritul de tinereţe, prospeţime, sănătate, care ne caracterizează. Ne-am dorit să părăseşti casa noastră virtuală, plin de energie! Acum, la ieşirea din ”salonul” virtual de înfrumuseţare, avem nevoie de părerea ta: te rugăm să ne critici, să ne lauzi, să ne spui dacă am reuşit ceea ce ne-am propus,...iar noi te premiem!  

 

Premii: 8 premii a câte un...

Postat de in Concursuri Biosens pe 16 Septembrie, 2013 .

Revista Eco Ferma si Biosens Produse Ecologice te invita la concursul “Afacerea BIO Ideala”! Arata-ne ca-ti place sa fii BIO, si poti castiga dulceata de merisoare Maintal, sos Salsa Lima si energizant Bio Energy Biotta, produse organice oferite de partenerii nostri, Biosens. Ideea castigatoare va fi prezentata si pe site-ul Eco Ferma, unde va fi citita de oameni de toata tara! Pentru a te inscrie la concurs, trebuie sa postezi un comentariu pe pagina Eco Ferma, in care sa ne spui cum iti imaginezi afacerea bio ideala. In comentariu, trebuie sa precizezi: - de ce ai incepe o afacere BIO; - in ce domeniu ai incepe afacerea...

[gallery link="file" columns="2"]

Annes Feinste - Nr. 1 în comerţul bio de specialitate în Germania

Hoellinger - Lider de piaţă în Austria pe segmentul sucurilor obţinute prin pesare directă, Höllinger pune la dispoziţia consumatorilor diferite sortimente de sucuri ecologice de calitate premium. Sucurile ecologice marca Hōllinger nu conţin conservanţi sau aditivi artificiali! O singură înghiţitură şi veţi gusta diferenţa.

Regulament:

Pentru a participa la concurs trebuie să daţi like pe pagina noastră de facebook şi să postați în pagina de concurs de pe blog un comentariu în care să ne spuneți ce produse...

Postat de in Concursuri Biosens pe 23 Ianuarie, 2012 .
Cei 3 câştigători ai concursului organizat de Biosens în perioada 16 – 22 ianuarie sunt:
1. Lungoci Adriana Daniela 2. Dogaru Goncea Anelia 3. Dobre Radu Pentru a primi premiul, fiecare câştigător este rugat să trimită un e-mail la adresa iulia.tofan@biosens.ro în care să fie trecute datele personale (numele, adresa şi numărul de telefon). Felicitări!

Angajamentul pentru o alimentaţie sănătoasă este începutul de bază spre o viaţă mai sănătoasă. Dar dincolo de consumul de fructe, legume, cereale integrale şi grăsimi bune, se pune problema calităţii alimentelor. După cum se ştie deja, produsele ecologice oferă o serie de beneficii, unele studii numărând printre acestea inclusiv beneficiile nutriţionale. De aceea, Biosens te ajută să faci primul pas către o viaţă sănătoasă!

În perioada 16-22 ianuarie îţi oferim 3 pachete cu produse ecologice pentru întreaga familie!

Premii:

3 premii a câte un pachet cu produse ecologice

Regulament:

Pentru a participa...

Postat de in Concursuri Biosens pe 28 Martie, 2011 .

Biosens si SocialDiva te invita la concurs: poti castiga unul din cele doua seturi de sucuri Biotta 7 oferite de Biosens.

Un set contine sase sticle de Biotta 7.

Concursul se desfasoara in perioada 28 martie - 11 aprilie 2011. Ca sa participi la concurs trebuie sa ai cont pe SocialDiva.ro si sa comentezi la cat mai multe articole. Castigatorul va fi acela care are cele mai multe comentarii facute la articolele din site.

Castigatorul va fi ales in data de 11 aprilie in functie de comentariile lasate la articolele din site si numele acestuia va fi afisat atat in pagina de concurs cat si in pagina de Facebook a Echipei SocialDiva.

Postat de in Concursuri Biosens pe 03 Decembrie, 2010 .
Câştigătorii concursului organizat de Biosens în perioada 29.11 - 2.12 sunt: - Marius Banu - Daniela Trambitas Toma - Cojanu Sebastian Daniel Fiecare câştigător va primi o cutie de ciocolată bio. Felicitări!

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios