Arhivă

Cocktail Cosmopolitan cu Suc de merisor Biotta (Revista J'adore)

Postat de in Biotta-Sucuri Ecologice pe 10 Martie, 2009 . 1 Comentariu(i).
Ingrediente: 30 ml Vodca, 15 ml Cointreau 30 ml Suc de merisor Biotta 15 ml suc de Lime

Originea cocktailului este disputata. Se spune ca reteta a fost creata independent de mai multi barmani incepand cu anii ‘70. Acest cocktail a fost adus la San Francisco de catre John Caine in anul 1978, urmand ca in acelasi an, in Manhattan, sa fie creata versiunea international recunoscuta a cocktailului de catre : Toby Cecchini.

Enjoy!

sucmerisor_biotta

Ultima Actualizare: 10 Martie, 2009

1 Comentariu(i)

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2017. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios