Arhivă

Ce sunt sucurile NFC?

Postat de in Sucuri Hoellinger pe 24 Februarie, 2010 . 0 Comentariu(i).

Mă uit pe ambalajul unui suc şi citesc: apă, suc concentrat de fruct/-e, zahăr etc. Aud ulteroir de expresia NFC, nu din concentrat sau, în cazul unor mărci ca Hōllinger - Niciodată din concentrat!  Deci, ce înseamnă de fapt suc din concentrat şi ce este sucul NFC, nu din concentrat?

Sucurile NFC, obţinute prin presare directă, nu din concentrat, au gustul fructelor abia culese, stoarse proaspete. Şi, exact ca în cazul sucurilor obţinute prin presarea fructului proaspăt, în acestea nu se adaugă apă, zahăr sau conservanţi. Conţinutul sucului este doar suc de fruct 100% pur, de calitate premium. Care este diferenţa între sucurile NFC şi cele obţinute din concentrat? Diferenţa constă în modul de procesare a fructelor. NFC, nu-din-concentrat, înseamnă că fructul este supus procesului de presare directă, adică stors, pasteurizat şi ambalat. Suc obţinut din concentrat înseamnă că fructul este stors, apoi este extrasă apa, care produce o structură concentrată, similară celei pe care o vedeţi la departamentul de produse alimentare congelate. După un timp, apa se adaugă din nou, apoi sucul este pasteurizat şi ambalat. E nevoie de o singură înghiţitură pentru a se gusta diferenţa. Suc de mere de livada bio 1l Tetra Pak

Sucul de mere Höllinger (NFC) este produs încă din anul 1998. În acele timpuri, sucul din mere Styrian obţinut 100% prin presare directă a fost o inovaţie între sortimentele de băuturi. Între timp, „Höllinger home squeezed” s-a extins de la „pionierul în obţinerea de suc neacidulat din mere” la un brand important pentru consumatori, care se defineşte prin gust excelent şi calitate premium.

„Pentru copiii noştri doar calitatea premium este destul de bună!” Filosofia acestei companii poate fi aplicată tuturor părinţilor vigilenţi şi conştienţi faţă de sănătatea  copiilor lor, dar, desigur, şi tuturor consumatorilor „adulţi”! Sortimentele Hōllinger de sucuri NFC includ suc de mere şi suc de struguri, ambalate în cutii Tetra Pak de 1l, suc de mere ambalat în cutii de 500 ml, suc de mere, suc de struguri şi suc de pere ambalate în cutii Tetra Prisma de 200ml cu pai telescopic.
Ultima Actualizare: 24 Februarie, 2010

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios