Arhivă

Biotta: De pe câmp, proaspăt, direct în sticlă

Postat de in Biotta-Sucuri Ecologice pe 11 Ianuarie, 2013 . 0 Comentariu(i).

V-aţi întrebat vreodată de ce sucurile Biotta au gustul şi aroma legumelor proaspăt culese? În linkul de mai jos puteţi viziona procesul de obţinere a celebrului suc de morcovi. Iată secretul:

După o spălare temeinică şi verificări stricte, legumele sunt preluate şi transferate către o presă specială, în timp ce resturile de valoare nu sunt aruncate, ci sunt vândute fermierilor pentru hrănirea animalelor. După presare, sucul se scurge în bazinul destinat acestuia, unde este anlizat, verificat, amestecat conform standardelor şi apoi pregătit pentru îmbuteliere. O verificare finală temeinică, de calitate, precede îmbutelierea cu grijă în faimoasele sticle Biotta. Sticlele sunt apoi etichetate, ambalate în cutii, aşezate pe paleţi şi transferate în depozit imediat după umplere şi sigilare.

Sucurile Biotta sunt 100% ecologice, obţinute prin metode ecologice de pasteurizare şi centrifugare – fără procese chimice, cu foarte puţine etape de încălzire – nu sunt diluate cu apă, nu au adaos de sucuri concentrate şi nu conţin arome, coloranţi şi aditivi artificiali.

Ultima Actualizare: 11 Ianuarie, 2013

Comentarii

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios