Arhivă

BIONADE - inedita băutură răcoritoare fără alcool

Postat de in Bauturi ecologice BIONADE pe 06 Iunie, 2011 . 2 Comentariu(i).

BIONADE reprezintă o nouă clasă de produse, atât din punct de vedere tehnologic, dar şi calitativ. Prin ce se deosebeşte de restul băuturilor răcoritoare? Potrivit clasificării oficiale, băuturile răcoritoare sunt aşa-numitele băuturi mixte. Prin contrast, BIONADE este o băutură fermentată, obţinută în mod ecologic din amidon prin procesul de fermentare. O astfel de băutură răcoritoare non-alcoolică nu a mai existat până acum.

bio_start_bg

BIONADE este o băutură răcoritoare unică în lume, care se obţine prin fermentaţie în conformitate cu principiile de producţie ale berii, prin metode pur ecologice.

Inventatorul şi titularul brevetului BIONADE este Dieter Leipold, maestru licenţiat în producţia de bere. Cunoştinţele sale inovatoare din domeniul biotehnologiei au facilitat dezvoltarea şi producerea băuturilor BIONADE.

Compania germană marca BIONADE a devenit în scurt timp o companie cu mare operare la nivel naţional, beneficiind de o largă platformă de distribuţie atât în hoteluri şi restaurante, cât şi în supermarketuri, magazine specializate şi retailuri. Astăzi, BIONADE se află pe punctul de a obţine pe piaţa mondială o prezenţă internaţională.

bionade photoBIONADE este unica băutură răcoritoare fără alcool obţinută printr-un proces pur organic – prin fermentarea materiilor prime naturale de calitate organică.

BIONADE acţionează ca un tonic şi reîmprospătează într-un mod cu totul special. Uşor acidulată şi cu gust de fruct. Fie că este băutură cu aromă de Soc, Lychee, Plante sau Portocale-Ghimbir, consumată simplă sau cu gheaţă – rămâne o experienţă răcoritoare.

Biosens este importatorul băuturilor răcoritoare marca BIONADE în condiţii de exclusivitate.

Ultima Actualizare: 06 Iunie, 2011

2 Comentariu(i)

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios