Arhivă

Bauturi ecologice BIONADE

a

Cocktail Holurinha

1 lămâie verde 1 lingură zahăr brun neprelucrat BIONADE Soc

Tăiaţi lămâia verde în 8 părţi; aşezaţi bucăţile tăiate într-un pahar, adăugaţi zahărul brun şi striviţi mixtura cu un pisălog. Adăugaţi gheaţă pisată şi umpleţi paharul cu BIONADE Soc. Amestecaţi şi savuraţi.

a

a

Notă: Vă recomandăm folosirea de produse ecologice la prepararea acestui cocktail. Această reţetă a fost obţinută exclusiv pentru BIONADE de către Markus Weilnböck, al doilea clasat la concursul de Flair-Bartending din Germania.

BIONADE reprezintă o nouă clasă de produse, atât din punct de vedere tehnologic, dar şi calitativ. Prin ce se deosebeşte de restul băuturilor răcoritoare? Potrivit clasificării oficiale, băuturile răcoritoare sunt aşa-numitele băuturi mixte. Prin contrast, BIONADE este o băutură fermentată, obţinută în mod ecologic din amidon prin procesul de fermentare. O astfel de băutură răcoritoare non-alcoolică nu a mai existat până acum.

BIONADE este o băutură răcoritoare unică în lume, care se obţine prin fermentaţie în conformitate cu principiile de producţie ale berii, prin metode pur ecologice.


© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios