Arhivă

Annes Feinste – Dulceata ecologica

Timp de preparare: cca 35 de minute

Ingrediente:

12 creveți mari sau 16 creveți mici

1 lămâie

sare

1 cățel de usturoi mare

160g dulceață de merișoare Bio Maintal

800 ml nectar coacăze negre

100 g coacăze roșii proaspete

amidon de cartofi

 

 

Curățați usturoiul șI tocați-l. Clătiți creveții rege și decorticați-i, cu excepția cozii. Faceți o tăietură de-a lungul spatelui, scoateți intestinele și clătiți-i din nou. Condimentați-i cu lămâie, sare și usturoi.

Pentru sos, pregătiți dulceață de merișoare Maintal și nectar de coacăze roșii pentru fierbere....

Gust, plăcere şi calitate pentru consumatori!

ANNES FEINSTE este numărul 1 în comerţul bio de specialitate din Germania! De mai bine de 120 de ani afacerea familiei francone a avut la bază fabricarea de produse sănătoase din fructe. Cunoaşterea ingredientelor, reţetelor şi proceselor de fabricaţie a fost împărtăşită şi consolidată de la generaţie la generaţie. Cu Annes Feinste, Maintal a creat o dulceaţă ecologică sănătoasă, cu gust delicios! Toate fructele provin de pe culturi ecologice şi sunt supuse controlului biologic de la seminţe până la recoltă, fiind interzisă folosirea pesticidelor şi a...

Gutuile provin din aceeaşi familie precum merele şi perele, fiind considerate rude mai îndepărtate ale acestora. Fructele sunt originare din zonele calde şi temperate din sud-vestul Asiei, regiunea Caucaz. Forma gutuilor se aseamănă cu cea a perelor, având o culoare auriu-gălbuie la maturitate. În afară de consumul în stare crudă, gutuile sunt de obicei consumate în dulceţuri şi jeleuri.

Beneficiile consumului de  gutui:

  • Fiind bogate în fibre alimentare, gutuile sunt indicate persoanelor care doresc să piardă din greutate.
  • Gutuile au proprietăţi antioxidante, ajutând organismul să lupte împotriva...

În anul 2010, librăriile Cărtureşti aniversează primii 10 ani de carte, ceai, muzică şi dichis, iar dulceţurile Annes Feinste iau parte la aniversare!

Astfel, printre delicatesele pe care le poţi alege de pe rafturile librăriilor Cărtureşti din Bucureşti se numără şi dulceaţa bio Annes Feinste. Sortimentele includ dulceaţă de căpşune, zmeură, măceşe, caise, vişine, fructe de pădure, coacăze negre şi afine.

Annes Feinste este o dulceaţă ecologică sănătoasă, cu gust delicios!

Puteţi afla mai multe despre specialităţile Annes Feinste în materie de dulceţuri  dând click aici.

Merişoarele sunt cel mai des consumate sub formă de suc sau dulceaţă, având un gust deosebit de bun. Dar, ceea ce probabil oamenii nu au realizat este beneficiul medical pe care consumul unor astfel de produse îl au asupra sănătăţii lor. Potrivit unui studiu  publicat în Journal of the American Dental Association, anumiţi compuşi din merişoare inhibă anumitor bacterii alipirea şi formarea plăcii dentare, chiar şi în ceea ce priveşte adeziunea bacteriilor orale nedorite şi anaerobe, o cauză majoră a afecţiunilor. Studiul a fost realizat la Universitatea din Tel Aviv, Israel, de către un grup de cercetători care...

Cu cât lumea noastră se mişcă într-un ritm mai alert, cu atât mai multă importanţă câştigă valori precum încredera, fiabilitatea şi tradiţia. Compania Maintal, fondată acum 120 de ani, a creat cu Annes Feinste, o dulceaţă ecologică sănătoasă, cu gust delicios. Experienţa de durată împreună cu cea mai modernă tehnologie contribuie la garantarea faptului că valoroasele ingrediente sunt conservate în cea mai mare măsură posibilă. Toate produsele marca Annes Feinste sunt concentrate şi cu multe fructe – lucru pe care îl puteţi proba. Conţinutul de zahăr a fost redus cu 10% faţă de reţeta iniţială,...

Noua linie de dulceţuri ecologice ANNES FEINSTE este lider de piaţă în Germania.

După mai bine de 120 de ani de experienţă, dulceţurile Annes Feinste sunt produse din fructe cultivate ecologic şi zahăr ecologic, nerafinat, din trestie de zahăr.

Fructele coapte sunt culese manual după ce sunt lăsate să ajungă la maturitate pentru a-şi putea dezvolta pe deplin gustul.

Supunerea la temperaturi cât mai scăzute de preparare (la aproximativ 60ºC sub vid) contribuie la o cât mai bună păstrare a nutrienţilor şi vitaminelor fructelor.


© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios