Arhivă

100% Suc!

Postat de in Biotta-Sucuri Ecologice pe 09 August, 2013 . 1 Comentariu(i).

V-aţi întrebat vreodată la ce anume se face referire în reclama unui suc denumit ca fiind 100% suc? Dacă sunteți interesați de sucurile Biotta, aceasta este o informație pe care ați vrea, probabil, să o știți!

Aproape toate sucurile Biotta sunt din suc 100%. Asta înseamnă că nu mai este nimic altceva adăugat în ele. Fără aditivi, conservanţi sau altceva care ar putea duce la a fi „din concentrat”. Sucurile mixte pot fi 100% sucuri doar dacă toate fructele şi legumele conținute sunt 100% pure.

Sortiment

Împărţirea sucurilor Biotta: 100% suc: Sfeclă roşie Morcovi Cocktail din legume (în acest caz, denumirea „cocktail” indică un amestec de sucuri din legume) Breuss® Suc de legume Ţelină Varză Cartofi Roșii Ananas Sucurile din fructe sunt de obicei prea acre sau prea puternice pentru a fi consumate ca 100% suc. Prin urmare, Biotta amestecă sucurile ecologice din fructe cu alte sucuri, precum şi cu extracte de ceai, pentru a fi mai gustoase. 74% suc: Amestec Mic Dejun 70% suc: Soc Biotta se evidențiază prin calitățile bio, naturale, sănătoase ale sucurilor, motiv pentru care produce cele mai pure sucuri. Notă: Sucurile Biotta nu au drept scop diagnosticarea, tratarea sau prevenirea unei afecţiuni. Noi nu suntem de profesie medici şi nici nu suntem în măsură să vă furnizăm sfaturi medicale. Vă recomandăm să consultaţi medicul pentru un regim dietetic specific nevoilor dumneavoastră.
Ultima Actualizare: 09 August, 2013

1 Comentariu(i)

Lasa un comentariu

Lasa un răspuns

* Numele tău:
* E-mail: (Confidenţial)
   Website: (Site url cu http://)
* Comentariu:
Introduceţi codul din imagine:

© Biosens 2024. Toate drepturile rezervate.
Web Design Webmindcreator Studios